Presentació

Espeleologia, nom que prové de la conjunció de dos mots grecs, significa "Estudi de les cavitats". Per tant, fa referència a tot allò que es relacioni amb les cavitats subterrànies, sempre des del punt de vista científic encara que també amb una inevitable vessant esportiva que ens permet arribar als racons aparentment més inaccessibles.

Aquesta pàgina està en construcció. I progresivament s'anirà actualitzant i ampliant amb aconteixements historics de l'espeleologia catalana.
Totes les col·laboracións que es puguin fer seràn benvingudes i podrràn ser enviades a la nostra adreça: E-mail: espluga@espluga.com

 Castellano
Català
Français
English
Deutsch
Italiano
Un recorregut fotogràfic per el jaciment d'Ursus Spelaeus més alt d'Europa i les cavernes de la "Siarra d'as Sucas", on es va aconseguir el primer recorregut subterrani del món d'un desnivell de més de 1.000 metres, al "Sistema Badalona", "B15" i "Bibers d'o Campillon".
Per veure documents en PDF s'ha de disposar del programa Adobe Reader. Clica aquí per descarregar-te la versió gratuïta.